ostinatomill.jpgVasárnap összecsap a tavalyi és az idei Derby nyerő a 2400 méteres Kincsem Díjban. A négyéves Ostinato (tavalyi Derby hős és egyben az "év lova", képen a Millenniumi Díj győzeme) nyergében először láthatjuk Kerekes Károlyt, míg a hároméves Latin Lover-t Jaroslav Línek lovagolja. Mellettük az előző évi Deby harmadik cseh Wallisto (Radek Koplik) valamint az idei második Category Five (Nicol Polli) és a harmadik Raphael Santi (Bakos Gábor) is ott lesz a startnál. Olvashatjuk a kincsempark.hu beharangozójában.

Tény és való, a Kincsem Díj minden évben a pálya legjobb hosszútávú lovainak seregszemléje, és egyben az év egyik kiemelkedő díjazású galopp futama. Idén 7,4 millió forint kerül kiosztásra a verseny első öt helyezettje között, amiből a győztes ló tulajdonosa (vagy futtatói társasága, mint pl. az Ostinatot birtokló A36 szindikátus) a tekintélyesnek mondható 3,7 millió forinttal lesz gazdagabb. A 2400 méteres megmérettetésben hét válogatott telivér áll starthoz vasárnap 16:35-kor és túlzás nélkül mondhatjuk hatalmas finisre van kilátás. No, de mik az esélyek?

Folytatás a hatharom.hu Zsoké Klub oldalon:

http://www.hatharom.hu/blog/zsoke-klub/entry/64b275-74-millio-a-tet-vasarnap-osszecsap-a-ket-derby-gyoztes-a-kincsem-parkban

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr824745015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása