Sokesélyes a Hazafi Díj

Hatalmas az érdeklődés a futtatók részéről a galopp szezon első klasszikus versenyére, a Hazafi Díjra. A hároméves kancák 1600 méteres futamában 18 telivér áll starthoz az 1,9 millió forintos összdíjért. A sokesélyes versenyben a kétévesen nagydíjat nyert Szonáta (Stanislav Georgiev) és Springolina (Varga Zoltán) mellett, a télen sokat fejlődő Gyöngyös Szépe (Kerekes Károly), a megbízható Alcobaca (Bakos Gábor) valamint a hazai tenyésztésűek közül a már tavaly is villogó Zizania (ifj. Kozma István) a fogadók kedvence. A vasárnapi versenynap 14 órakor kezdődik a Kincsem Parkban, a belépés díjtalan.

A kilenc hazai futam közül jó mezőny áll starthoz az 1400 méteres Tavaszi Díjban, az 1900 méteres Zirci Díjban és az 1300 méteres Letty Hendikepben. A 15:40-es francia futamban a Group 1-es Prix Ganay mezőnyéből csemegézhetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr535249248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása