Soha nem volt még lehetősége magyar versenylónak, hogy eséllyel pályázzon a világ egyik legmagasabb díjazású futamában való részvételre: az ötéves Ostinato csütörtök délután kivívhatja magának a jogot az 5 millió dollár összdíjazású Dubai Sheema Classic 2400 méteres versenyében való indulásra, amelyre március 31-én kerül sor a dubai Meydan lóversenypályán.

Ostinato tulajdonosi csoportjának vezetője, Sárközi Péter elmondta, hogy az A36 szindikátus néven szereplő tulajdonosi kör tagjai lószerető, lóversenyrajongó és kísérletező kedvű emberek, akik most megadják a sanszot kedvenc lovuknak, hogy a nemzetközi lóversenyvilág élvonalában mutassa meg gyorsaságát és kitartását. Ostinato eddigi karrierje már önmagában is csodálatraméltó, hiszen mindössze 4000 Euroért került a versenyló futtatói klub tulajdonába egy éves csikó korában, hogy később az évtized versenylovaként emlegessék idehaza.

„Új lovast kerestünk Oszira, mert az előző futamban látott lovaglással nem voltunk megelégedve. Ted Durcantól most azt kértük, akármi is történik, az utolsó pillanatokig ne engedje élre menni Ostinato-t, tehát egyértelműen várásra lovagoljon. Ez a taktika már számtalanszor sikerre vezetett, most is ez lehet a megoldás kulcsa” – vélekedik Sárközi. Arra a kérdésünkre, hogy milyen formában van Ostinato, nagyon bizakodó választ kaptunk az A36 istálló menedzserétől: 

A cikk folytatása itt: 

http://www.hatharom.hu/blog/zsoke-klub/entry/41e562-az-5-millio-dollaros-futamba-kerules-a-tet

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr635079365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása