200+200 ezer jackpot a Hely játékra!

A szezon egyik legfontosabb ügető versenynapját rendezik szombaton a Kincsem Parkban.

A 2500 méteres 56. Négyévesek Nagydíjában 12 ló áll starthoz és rendkívül nehéz rámutatni a nyerőre, mindenesetre ott lesz a mezőnyben a tavalyi Derby győztes Paperboy (Veljko Mazsity), az akkori második Poéta (Juhász Balázs) és az előzetesen favorizált, ám végül sérülés miatt nem futó Palkó (Kovács Dóra).

Az 1800 méteres Lovasélet Sprinter Kupában a régió leggyorsabb ügetőit láthatjuk, nehéz lesz itthon tartani a trófeát, ugyanis a startautó mögé sorakozik két osztrák nagyágyú Nevio (Michael Hönemann) és Improve Kronos (Morvai Zsolt) valamint a cseh klasszisok I Can Fly Diamant (Jiri Svoboda) és Zazazoo (Jaromir Kotásek). A magyarok közül Night Lady (Hajnal Tibor) és amennyiben jól kezd, a kétszeres "Év Ügetőlova" Orlando Bloom (Nagyváry Andrea) verheti meg a bombaerős külföldieket.

Mindkét futamban 200.000 Ft jackpot várja a Hely játékban a fogadókat. A 14 órakor kezdődő versenynapon, amelyre a belépés díjtalan.

Debütál az új óriáskivetítő a Kincsem Parkban

A 61 négyzetméteres led fal segítségével a helyszíni nézők is tökéletesen láthatják a versenyek minden pillanatát és tájékozódhatnak a futamokat érintő legfrissebb információkról. A budapestihez hasonló méretű és minőségű kivetítő állandó jelleggel csupán néhány európai nagypályán található. Vasárnap a galoppon a telivéreké és az 50 éves Szenttamási ménesé a főszerep, a jubileum alkalmából a Panoráma Étteremben a ménes történetét bemutató kiállítás lesz látható a versenyek alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr745349339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása