Kovács Sándor négy, Stanislav Georgiev három győzelmet szerzett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tavaly győzelemmel búcsúzott, idén győzelemmel kezdett Vanity Queen. A trénerével versenyző ötéves kancának nem kellett megküzdenie a győzelemért, könnyen utasította maga mögé a Sütvényi Díj mezőnyét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Háziversenyt hozott a nap első futama, az első helyért ugyanis két Bokori idomítású telivér versenyzett egymással. A győzelmet végül Insagi (Farkas L. am.) szerezte meg tréningtársa Rudolf (Fézer R.) előtt, a harmadik helyre a messziről zárkózó Missouri (Tímár Zsuzsa) érkezett meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talán meg sem izzadt a nyerő a nyeretlenek versenyének első részében, ahol a hároméves Ezüstnyíl (S. Georgiev) hatalmas fölénnyel, feltartva nyerte a futamot. A második helyen Fenix (Németh S.) végzett, az utolsó métereken előzte meg az újonc Apacslegényt (Bakos G.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasonló fölénnyel nyerte a Húsvéti Díjat (III.kat.) a favorit Óbuda (S. Georgiev). Az ESDE Bt. sárgája a starttól az élen állt, győzelméhez egy pillanatig sem férhetett kétség. A második helyet Noble Groom (Mészáros Zs.), a harmadikat Danestar (Tormási Gy.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyeretlenek versenyének második részében tovább folytatódott a fehér-kék istálló jó sorozata. Itt Aglaya (S. Georgiev) volt a nyerő, mögötte Bargain Lady (Tímár Zsuzsa) lett a második, Kökény (Fézer R.) a harmadik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2000 méteres Tavaszi Hendikeppel (I.o.) folytatódott a program, amit Outrider (ifj. Kozma I.) biztosan nyert meg a nagy lendülettel zárkózó favorit Szamóca (S. Georgiev) előtt. A harmadik helyet Footsie (Németh S.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Küzdelem után dőlt el a nap harmadik nyeretlen versenye. Dynamit (Nagy T.) és Borcsi (Fézer R.) az utolsó százon fej-fejt küzdöttek, végül ebből a küzdelemből a Telivér Farm kancája került ki győztesen. A harmadik helyen Megigéző (Deczki A.) végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A távoszlopon belül sokáig szorongatták, de végül biztosan nyert Szélforgó (Bihari Alexandra am.) Amatőrverseny Hendikepben (V/b.). A második helyet Belle Lord (Berghoffer Szandra am.), a harmadikat Picasso (Orbay Cs. Am.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A napi főverseny a Sütvényi Díj (I.kat.) volt, az 1300 méteres futamot a taktikusan lovagolt Vanity Queen (Tormási Gy.) nyerte meg. Az ötéves kancával a kanyarban kezdte meg a zárkózást lovasa, majd a célegyenesbe érve könnyen ment el a többiek mellett, hogy végül három és fél hosszas győzelmet arasson. A második helyet a most is jól futó Zylan (Bakos Szilvia) szerezte meg, a mezőny egyetlen háromévese Viva La Diva (Németh S.) pedig harmadik lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy hosszú távú futam zárta a versenynapot, az 1900 méteres, negyedosztályú hendikepben a cél előtt százzal az első két helyen galoppozó telivér küzdött egy kicsit egymással, végül azonban Voldemort (Suták Csenge) volt az erősebb és biztosan nyerte a futamot Kagán (Paizs G.) előtt. Mögöttük messze Tita (Fézer R.) lett a harmadik.

Ami a lovasokat és trénereket illeti, Stanislav Georgiev és Kovács Sándor zárta különösen jól a napot. A bolgár zsoké hármat, a tavalyi champion tréner négyet tudott nyerni a kilenc futamból. Folytatás április harmadik vasárnapján, mikor az Igazgatósági Díj (Elit kat.) lesz a napi főverseny.

A versenynap hivatalos eredményét az alábbi linken olvashatják: http://195.228.135.95/web/versenyek/GEREDMEN12-04-08.HTM

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr794382345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása