No Not Me (pm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Apa: Crown Sweep

Anya: Aya Godiva

Idomár: Veljko Mazsity

Istálló: Hico

 

Mutató: 6 start – 4 győzelem, 1 negyedik hely, 1 GA.

 

A nagyszerű Aya Godiva fia istállótársához, No Fear-hoz hasonlóan szintén Crown Sweep apaságú. A Hico istálló népes hároméves különítményéből egyértelműen a legjobb és legnagyobb esélyes. Első versenyét rögtön megnyerte, még október elején. A Kétévesek Nagydíjában tovább jött előre, de nem fért fel a dobogóra, a közeli negyedik helyen zárt. Téli pihenője utáni startjára, Marko Simin kezében hibával indult, de ettől kezdve makulátlan a mérlege, formája folyamatosan javul, stílusa pedig magáért beszél. A Molly Ask Díj után, a Nemzeti Díjban, majd a Derby Kísérleti Versenyben sem talált legyőzőre, mindháromszor start-cél győzelmet aratott, szinte csak játszott ellenfeleivel. Rekordját folyamatosan csiszolta, most 16.3-nál jár.

 

No Not Me utolsó három versenye alapján az idei Derby toronymagas favoritja, ha hiba nélkül fut, könnyen elképzelhető, hogy London két évvel ezelőtti sikere után, újra megszerezze gazdájának a legnagyobb dicsőséget, a kékszalagot.

 

Esélyszámunk: 2

Tipp: I. hely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr272190202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása