Nobody (pm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Apa: Tony Oaks

Anya: Gunnel Diadem

Idomár: Csordás Emil

Istálló: E. & E.

 

Mutató: 17 start – 3 győzelem, 3 második hely, 1 harmadik hely, 4 negyedik hely, 4 ötödik hely, 1 helyezetlen futás, 1 GA.

 

A mezőny legszorgosabb, igen hasznos versenyzője Vezér Emese és Csordás Emil saját tenyésztésű Gunnel Diadem-ivadéka. Korai volt, tavaly júniusban negyedik hellyel nyitott a Szalay János Emlékversenyben. Ezt követően minden futására pénzt keresett, de az első győzelmére októberig kellett várni, amikor No fear-t verve érte el elsőként a célt. Két hónappal később ráduplázott, így összességében egy nagyon sikeres fél év után kapta meg téli pihenőjét. Idei egyetlen győzelmét a Napospart Hendikepben aratta, majd a Nemzeti Díjban csak a célban pottyant le a dobogóról. Fazekas Imre kezében a Derby Kísérleti Versenyben, szintén negyedikként ügette egyéni rekordját (1,17.5). Utolsó versenyében Nemes Úr és Nacho Nico is jóval előtte végzett.

 

Nobody megbízhatósága révén közeli esélynek tűnik, győzelme azonban némi meglepetést jelentene. Átlagformájával egy pénzes helyezés lehet számára a reális célkitűzés.

 

Esélyszámunk: 10

Tipp: V.-7. hely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr952184787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása