Kora este, 18.15-kor Wolverhamptonban, all-weather pályán állt starthoz az Eclipse Racing istálló egykori üdvöskéje, a Hazafi Díj ezüstérmese, a ma már Ed Dunlopnál készülő Home Sweet Home.

A hároméves sárga kanca egy hatodosztályú hendikepben, 1400méteren (7f 32y) tizenegy ellenfelével vette fel a harcot, nyergében azzal az Ahmed Ajtebivel, aki már a Kincsem Parkban is lovagolta tavasszal. A bukmékerek előzetesen a dobogó környékére várták a "magyar újoncot", közeli esélyként az oddsza, a futamot megelőző órákban 11/2 és 12/1 között mozgott a sűrű, kiegyenlített mezőnyben.

A start nem sikerült túl jól a 12-es, azaz legkülső boxból induló kancának, aki így hamar a mezőny végén találta magát. Innen már nehéz volt feljebb zárkózni, így szinte végig a boly hátsó felében, a falon versenyezve, ámde a célig rengeteg teret ledolgozva, Home Sweet Home a nem túl messzi 8. helyen zárta első versenyét a csatornán túl. A futamot egyébként az egyik esélyes, Crocodile Bay (SP-13/2) nyerte, Paul Eddery-vel a nyergében.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr542133904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása