Hihetetlen gyógyulás! Újra pályán a magyar csodaló

Felépült patabetegségéből és jövő vasárnap, július 4-én indulhat a budapesti derbin (sic!) Overdose, a magyar csodaló – mondta a Klubrádióban Vajtó Lajos, a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója.

Overdose jelenlegi egészségügyi állapotának megfelelően 75 km/h-s sebességgel képes futni - mondta Mikóczi Zoltánra hivatkozva az igazgató.

Olyan még nem fordult elő, hogy ilyen betegségből egy ló így felépült, ezért kuriózum Overdose gyógyulása. Ha sikerrel veszi a budapesti derbit, részt vehet a rá két hétre rendezendő ascoti derbin is. Nevezése él, semmi nem zárja ki, hogy indulhasson az angliai versenyen, továbbra is magyar színekben – hangzott el a rádióban.

Vajtó Lajos szerint Overdose magyar állampolgárságát csak akkor vesztette volna el, ha 92 napnál tovább tartózkodik Németországban, ahol gyógykezelték. Az eddigi pályafutása során 12 versenyt nyert ló tavaly áprilisban savós patairha-gyulladásban betegedett meg, azóta nem versenyzett.

Forrás: telesport.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr142108720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

election sc.monitor (törölt) · http://www.valasztas.eoldal.hu 2010.06.26. 10:03:50

Érdekes hír, miközben úgy néz ki,hogy Budunszky Barnara elhagyta az Oeverdose team-et, ha jól csekkoltam le az információkat.
süti beállítások módosítása