Letty svájci nagyversenyben

2010.05.12. 10:13

Szokatlan kalandra vállalkozott Letty menedzsmentje, a magyar Hazafi Díj megnyerése után megcélozták a verseny svájci megfelelőjét is. A Grand Prix BEKB - 1000 Giunees Suisses futamot, május 13-án csütörtökön 14:30-kor futják Avenchesben. A táv természetesen 1600 méter, az összdíjazás 30.000 CHF, a futamban 14 ló indul, Letty lovasa Potyók László lesz.
A versenynap programját itt olvashatják: http://www.iena.ch/fileadmin/documents/Galop-suisse/Courses/Partants/rennprogrammturf_sgv130510.pdf
 
A sárga Letty az Abbeva istálló lova, életében eddig ötször futott; 2 győzelem mellett 2 második és 1 harmadik helyezést szerzett, össz. nyereménye 2.147.000.- Ft. Bemutatkozó futását követően csak komoly futamokban versenyzett, két kiemelt versenyt is nyert már, tavaly ősszel a Kétévesek Kritériumát, idén tavasszal pedig a Hazafi Díjat. A Letty - Potyók páros eddig kiválóan teljesített, hisz a kanca Potyók Lászlóval eddig veretlen. Drukkolunk, hogy ez a kiváló sorozat Svájcban se törjön meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr781994475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása