Minden kedden izgatottan várom a kora délutánt, amikor is a következő galopp versenynap nevezése és teherközlése felkerül a versenyszervező weboldalára. A szezon elején többször is kicsit keserű volt a szám íze, mivel több futamban is „foghíjas” mezőny jött össze.

Bezzeg ma alig hittem a szememnek! Nemzeti Díj - 13, Bábolnai Díj - 15, Csekonics Emlékverseny - 15, Zirci Díj - 16 nevezett ló, és a többi hat futamban is 14-22 nevezés. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden futam ekkora mezőnnyel startol (hisz vannak olyan telivérek, amelyeket több futamba is beneveztek, de végül csak egyben indulnak, illetve sérülés is közbejöhet), mindenesetre valószínűsíthetjük, hogy az idei szezon kezdete óta most vasárnap áll a legtöbb ló a startgépbe.
 
De nem csak az előreláthatólag nagy mezőnyök miatt érdemes vasárnap kilátogatni a Kincsem Parkba. Most futják ugyanis a Nemzeti Díjat, amely a hároméves lovak fontos erőpróbája, a „Hármas korona” első ága, továbbá a hosszú távú versenyek kedvelői is örülhetnek, hisz a 2200 méteres Bábolnai Díjnál hosszabb versenyt még nem rendeztek az idén.
Már alig várom a péntek estét, amikor a hivatalos lóverseny weboldalon végre elolvashatjuk a vasárnapi programot…

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr181975373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása