Ribárszki Sándor öt, Jaroslav Línek négy győzelmet szerzett a kapunyitón

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ypsilon King itt már biztos nyerő

Állva hagyta a mezőnyt Ribárszki Sándor a galopp szezon első napján, a kilenc futamból ugyanis ötöt a Németországból tavaly visszatért tréner idomítottjai nyertek. Istállójukba került a napi főfutam első díja is, a Megnyitó Versenyt ugyanis Ypsilon King (J. Línek) nyerte.

Jó volt körbenézni vasárnap a Kincsem Parkban, szép számú közönség gyűlt össze az első galoppnap tiszteletére. A nyitónap aztán meglepetéssel indult, kevesen gondolták volna ugyanis, hogy Nama (J. Línek) két teljes szezon kihagyása után győzelemmel tér vissza. Második lett Malőr (Simon F.), harmadik a sokáig vezető Nexus (Tímár Zsuzsa am.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nama mindenkit meglepett

Favoritgyőzelem született a nap legrangosabb futamában, az I. kategóriás Megnyitó Versenyben. Ypsilon King (J. Línek) a start után egyből az élre állt és a célig nem is engedett senkit maga elé. Mögötte két és fél hossz különbséggel Badguy (L. Kasal) végzett a második helyen, a négyéves mén csúnyán megkésett a startnál, és hiába finiselt nagyot, esélye sem volt az első hely megszerzésére. A harmadik helyen a magyar tenyésztésű Művész Úr (Németh S.) végzett.

A harmadik futam után az angol import Escala (J. Línek) révén már a triplázásnál tartott a Ribárszki-Línek páros. A győztest a távoszlopnál megszorongatta Fey Fortune (L. Kasal), de végül meg kellett elégednie a második hellyel. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Óbuda (S. Georgiev) állhatott fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lendület a célban

A nap egyetlen hosszú távú futama, a Péceli Hendikep (IV. o.) következett, ami könnyen nyert Lendület (Paizs G.). A második helyen a féltávig vezető Kona (S. Georgiev) végzett Aula (Godó P.) előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideonak nem kellett megküzdenie a győzelemért

Nagyon könnyen nyerte az ötödik futamot Ideo (L. Kasal). A négyéves mén a célegyenes bejáratánál állt az élre, és a végén öt hosszas győzelmet aratott. Két várásra lovagolt telivér végzett mögötte, második lett Rendes (Mészáros Zs.), harmadik Marcipán (Suták Csenge).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Gyolai lovak sikerét hozta az Áprilisi Díj

Óriási finist láthattunk az Áprilisi Díjban. A toronymagas favorit Ideal Match (L. Kasal) a kanyarban még az utolsó helyen galoppozott, onnan indult meg óriási lendülettel, hogy a végén a célban az első legyen. Második lett istállótársa Kevios (J. Línek), harmadik a hároméves Dárdahegy (Varga Z.).

 

A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy küzdelmet hozott a Mogyoródi Hendikep befutója

Mogyoródi Hendikep (V. o.) nyolclovas mezőnyében három öreg lovat találtunk, a végén ez a három ló osztozott az első három helyen. Győzött McMahon (Mészáros Zs.), második lett Mementó (Paizs G.), harmadik Corona Bin (Dickinson Judit am.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amfetamin másodszor nyerte meg a Pestmegyei Hendikepet

A címvédő győzelmét hozta a Pestmegyei Hendikep (I. o.). Amfetamin (J. Línek) a célegyenes bajáratánál állt az élre, egy darabig támadta őt Jezsuita (S. Georgiev), de a kanca visszavert minden támadást és két hosszas győzelmet aratott. A harmadik helyre messzi hátulról Father’s Dream (L. Kasal) érkezett meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenz hozta a kötelezőt

Harmadosztályú hendikeppel zárult a nap, amit a hároméves nagyversenyekre nevezett Lenz (J. Pavlicek) nyert meg. Második lett Figurázó (Suták Csenge), harmadik a szürke Canadian Princess (J. Línek).

Ez volt tehát a galopp kapunyitó, amely sok embert vonzott a Kincsem Parkba. A trénerek közt a visszatérő Ribárszki Sándor nagyszerű napot zárt, ötször mehetett fotózásra a winner’s circle-be. Rajta kívül csak Jozef Roszivalnak sikerült egynél több futamgyőzelmet aratnia. A lovasoknál Jaroslav Línek kezdett a legjobban, ő az első nap után négy győzelemmel vezeti a rahglistát a két győzelemmel álló Lukas Kasal előtt.

A versenynap hivatalos eredményeit az alábbi helyen találják: http://dragon.intrex.hu/lovi/web/lovi/GEREDMEN11-04-03.HTM

Folytatás április 10-én, amikor a Sütvényi Díj és a Magyar Turf Club Díja lesz a két legrangosabb futam.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr662800944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása