Fazekas Imre - jeles

2011.02.28. 10:00

 Lovely Beauty (Fazekas Imre) könnyű sikere a Margaret Glass Díjban

 

A Fazekas istálló hét győzelmet szerzett

 

Jól jártak azok a fogadók, akik bizalmat szavaztak a champion tréner népes lotjának szombaton. A tíz futamból hétszer is Fazekas Imre idomítottja fordulhatott vissza győztesként a futam után és emellett még helyezéseket is szerzett az istálló. A napi főfutam, a Margaret Glass Díj Lovely Beauty-ról szólt, a hatéves kanca idén először startolt és imponáló stílusban verte I. Q. M. Q. -t és a jó formáját igazoló Káma-t. A debütáló Ronja Silas sokáig az élmezőnyben versenyzett, de a végére elfáradt. Joyous Woman mutatkozott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A program az Ezerjó Hendikeppel és Norbert könnyed sikerével indult. A Baggio istálló négyévese tovább javította formáját és tetszés szerint utasította maga mögé a favorizált Luca-t. Kiskegyed pihenőjét követően szépen zárkózott és jött fel a harmadik helyre. Fiorina és Lucuska hibázott, Nótás Fanti és Maggie Cristal a falon ragadt a finisben.

 A Nyeretlenek Versenyét Overseas nyerte, szintén Fazekas Imre kezében. A hároméves eddigi mindkét versenyében hibázott, most azonban nem tette és nagy javulással, reményekre jogosító stílusban ballagott haza a korrigáló Norman és Nyári zápor előtt. Mr. Fishbone szoros negyedik lett, Nusika kis hibával futott.

 Bazsonyi Zsolték mesterhármasát Klasszikus szállította, Nagyváry Andreával a kocsijában. A helyezések után startoló herélt hamar az élre állt és végig vezetve győzött, habár a végén Fülöp király és az istállótárs, Napraforgó nagyon megizzasztotta. Nikki jó formával kezdte az idei évét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az istálló legjobbja, Oguz viszont még csak ezután következett. Két győzelmét követően most fordulóstarttal indult a Dorottya-ivadék, de ez sem okozott számára gondot, Nemo rohamát hárítva triplázott és a korosztályos versenyek egyre komolyabb esélyesévé válik. Milli Nevi továbbra is megbízható, újra helyre ért, megelőzve Medália-t. Nyíres sokáig közel látszott, de a kanyarokban nagyon szétesett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Renata Hendikep első részében a hét hónapja nem látott Mistral Gold oktatott. Fazekas Imre itt sem bízott semmit a véletlenre, az ötévessel gyorsan dűlőre vitték a dolgot, a befutóban már csak a helyezettek személye volt kérdéses. A dobogóra végül a lassan javuló Ibi Lobell és Grandfather állhatott fel. Kishölgy biztos helyezettként, a cél előtt ugrotta el magát, míg Kérkedő vezető helyről, a második kanyar végén szállt ki.

 A második részben az „öreg” Féltestvér dominált, Nagyváry Andrea harcosa kihasználta kedvező beállítását és kis küzdelem után visszaverte az új istállójában remekül futó Márki-t. Hóvirág a célban szerezte meg a bronzérmet Marót előtt. Mácsó ugrott.

 A Februári Díjban Jávor Class és Kele Judit gondoskodott arról, hogy ne legyen teljesen egyhangú a nap. A nyolcévest október óta nem láttuk, de ez nem látszott meg a futásán, biztosan győzött a tovább javuló Láss csodát! előtt. Illusion Star kis hibával indult, így is harmadik lett, Jewel-t előzve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

   Just A Star hozta a kötelezőt az Ipoly Díjban. A már szinte "kettős állampolgárnak" számító kancának csak átmozgató tréning volt a futam, ennek megfelelően Boros Károlynak nem kellett kockáztatnia. Igama Di Re, Istis Us Star és Kolostor triója azért izgalmassá tették a versenyt, ádáz harcot vívtak a placcokért, végül ebben a sorrendben érték el a célt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tódor Hendikepben Mokány realizálta esélyét, győzelméhez nem kellett megismételnie utolsó, kitűnő formáját. Várhidi Róbert lova mögött megleptésre Magda jött be másodiknak, miután lefiniselte a favorizált Király-t. Machupichu szoros negyedik lett, Julia R. megint ugrott.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr672696849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása