Három hetes szünet és egy izgalmas vezetőségváltás után újra futnak a telivérek a Kincsem Parkban vasárnap.

A hírek szerint több pozitív változás is készülődik a budapesti lóversenypályán, ami felpezsdítheti az utóbbi években igencsak megkopott hazai turf-életet!

Kíváncsian várjuk a bíztató jeleket, addig pedig csemegézzünk a hétvégi futamok mezőnyeiben.

Erős mezőny a Kisbér Díjban,

írja a hivatalos www.kincsempark.com. "A szünet utáni első galopp versenynapon kiváló program várja a lóversenysport szerelmeseit. Jó mezőny áll starthoz az 1400 méteres Epsomi Díjban, ahol Makaam képvisel remek esélyt. A tiszta korteher mellett megrendezésre kerülő 2000 méteres Kisbér Díjban pedig nagydíj szintű mezőny indul. Az FVM Díjat magas formával nyerő Garabonciás és az itthon régen látott Saldenzar összecsapása remek szórakozásnak tűnik, de ott lesz a mezőnyben Rendezvous, Sarpedon, Windsor és Suitcase Susie is."

A magyar turfbarátok számára kétség kívül a magyar viszonylatban őrült mennyiségű össznyereménnyel (31 millió Ft) büszkélkedő Saldenzar futása lesz a legnagyobb szenzáció. A félelmetes "Cár"-t idehaza tavaly május óta nem láthattuk, így érdemes lesz kijönni az Albertirsai úti pályára. Három ausztriai futása alkalmával jó dobogós helyeken végzett, most itt a lehetőség a győzelemre.

Garabonciás az idén eddig háromból kétszer húzta be az első díjat hosszútávon, ezzel csaknem egymillió forintot keresve. Rendezvous harmadiknál nem volt előrébb, Windsor-nak jó napot kell kifogni egy jó szerepléshez.

Makaam-ra visszatérve tegyük hozzá, hogy annak ellenére jó esély, hogy inkább 1000-1200 méteren jeleskedik, ahol idén háromból két győzelem a mérlege, míg középtávon négyből csupán egy sikert könyvelhetett el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr602187454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása