Bíztató kezdés Dubaiban

Címkék: dubai ostinato meydan

2013.01.24. 17:18

Ostinato első futására helyezetlenül végzett Meydanban, amikor a nyerő Elderly Paradise (Christophe Soumillon) mögött hat hosszal hatodikként ért célba.

Második a verseny egyik esélyese, Jamr (A De Vries), míg harmadik a 20/1-es oddsz mellett induló High Twelve (Richard Mullen). A 3/1-es favorit, Novelty Seeker (Mickael Barzalona) lett negyedik.

A versenyben Ostinato elég rossz startot vett így eleinte a mezőny végén tartózkodott, majd lovasa Kieren Fallon úgy gondolta, korán versenybe dobja a magyar reménységet, mivel a ló nagyon menni akart és pillanatok alatt az élre lovagolta az ötéves telivért. A célegyenesbe "Oszi" hozta a mezőnyt, ami hendikep versenyhez méltóan szinte egy csomóban tört a cél felé.

A távoszlop után a top súllyal versenyző Ostinato fáradni kezdett, így alakult ki a végső sorrend.

Az első benyomások alapján bízhatunk egy jó folytatásban, hiszen ez a verseny sokat hozhatott rajta, és a futott formája alapján lesz keresnivalója a további futamokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr665041401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása