Folytatódik a galoppszezon

2012.07.21. 17:06

Gátverseny és lovasbajnokság a 15:30-kor kezdődő versenynapon

 

Véget ért a nyári szünet, a derby után három héttel újra futnak a telivérek a Kincsem Parkban.

Tíz magyar futammal indul a 2012-es szezon második felvonása, a versenynap a közelmúlt meleg időjárása miatt később, 15:30-kor kezdődik. A program egy 2400 méteres gátversennyel indul, majd a nap elsősorban a lovasokról szól majd. A lovasokról, mivel most rendezik a szokásos lovasbajnokságot, ahol a zsokéranglistán jelenleg elfoglalt helyezésük alapján tíz zsoké versenyez majd. A bajnokság három futamból áll, az ott szerzett pontokból alakul ki a végeredmény. A holnapi versenynap este 8-ig tart, a napi főverseny a Janek Géza Emlékverseny lesz (I.kat.), ahol 1200 méteren hét telivér küzd az elsőségért.

A versenynap hivatalos programja itt olvasható: http://195.228.135.95/web/data/galopp.pdf

Ami az időjárást illeti, a természet megtréfálta a szervezőket. Ugyanis a várható meleg miatt kezdődnek később a futamok, holnap azonban az évszakhoz képest kifejezetten hűvös idő várható, mindössze 23-24 fok, sőt még eshet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr964669827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása