Mint ismert, a Kincsem Nemzeti Kft. 2012. nyarán, a fiatalok számára amatőr fotópályázatot hirdetett, „Kincsem Park - Ügető - ahogyan én látom címmel…”. 

A pályázat célja, a lovakért, lóversenysportért rajongó fiatalok biztatása arra, hogy ezt a nem mindennapi sportot jobban megismerjék, megszeressék, elkészített képeiken keresztül népszerűsítsék. Pályázni lehet az Ügető szakág mindennapjairól, versenynapjairól és kiemelt versenyeiről, valamint a háttérmunkáról (tanyák, istállók, résztvevők, lovak, díjátadások) készült fényképekkel.

A jelentkezési lapok leadásának határideje módosult az alábbiak szerint:
Regisztrációs lapok leadási határideje: 2012.07.23. éjfélig
A fényképek leadásának határideje az érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítva:
2012.07.25. éjfélig
A jelentkezési lapokat és a fényképeket e-mailben várjuk az ugetofotopalyazat@gmail.com címre, vagy leadhatóak (a lapok kinyomtatva, a képek cd-n) a tribün ügető felőli oldalán a recepciónál.

Szombaton (07.21.) ismét lehetősége lesz minden versenyzőnek, szervezett keretek között bemenni a pályára és onnan fotózni. Találkozó 13:30-kor az ügető oldali tribün teraszon! Rövid tájékoztatás után esély nyílik rá, hogy hátra menjünk az istállókhoz fényképezni, majd mindenki kapni fog press-es mellényt, és már mehettek is fotózni a pályára!

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr584665878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása