Figyelem, a versenynap 15:00 órakor kezdődik!

Rendhagyó módon a szokásosnál egy órával később kezdődik a június utolsó versenynapja. A programból két futam tűnik ki, a napot indító Nyári Gátverseny, és a napi főfutam, az Orosházi Díj.

Kilenc magyar futamot láthatunk majd, négy hendikep, két idősebb nyeretlen és egy nyeretlen csikóverseny mellett a gát és a főverseny alkotja a programot. A későbbi kezdésnek köszönhetően könnyebb lesz kiérni már az első futamra, ami a nyolclovas gátverseny lesz. Az indulók közül a szlovák vendég Pepperous (J. Brecka) eddigi eredményei alapján kiemelkedik, ellene szól azonban, hogy idén még nem futott, sőt az elmúlt másfél évben is mindössze egyszer, igaz akkor egy olasz gátversenyt nyert könnyen. A hazai indulók közül a legutóbb az utolsó előtti gátig nagyszerűen versenyző Jaszuna (R. Man), a síkon jó eredményekkel büszkélkedhető Amidala (Nagy L.), vagy a legutóbbi gátversenyben második Tellesteem (Deczki A.) lehetnek azok, akik meglephetik a szlovák vendéget.

Nagy mezőny, tizenhárom induló jött össze az 1400 méteres Orosházi Díjban. Itt a múlt heti főversenyben helyezést szerző Love Craft (S. Gerogiev) tűnik esélyesnek, de ott lesz az ugyanebben a versenyben sokáig a frontban versenyző Figurázó (Suták Csenge), aki most súlyban jobban áll ellenfeléhez képest. De számolni kell azzal a két telivérrel is, akik hosszú kihagyás után a közelmúltban futották idei első versenyüket, és mindketten helyezést szereztek, ők Chimborasso (ifj. Fejes L.) és Miss Double Six (Paizs G.).

A versenynap hivatalos programját itt olvashatják: http://195.228.135.95/web/data/galopp.pdf

Ami pedig az időjárást illeti, holnap is jó idő lesz, napsütés és 28 fok körüli hőmérséklet. Mivel ez nem kimondott kánikula, strand helyett érdemes a Kincsem Parkot választani, csak figyelni kell a folyadék-utánpótlásra, amire szerintem ilyenkor a hideg sör a legalkalmasabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr54606528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása