Magyar Kancadíj a galoppon

2011.08.05. 18:25

Gátversennyel indul a szombati versenynap

Augusztus hónap galoppos szempontból más lesz mint a többi, mivel a hónap négy versenynapjából kettőt is szombaton rendeznek a megszokott vasárnap helyett. A hónap első szombati versenynapját holnap rendezik, mikor a napi főfutam a Magyar Kancadíj lesz.

A versenynap tíz futamból áll, a hendikepek mellett négy díjat és egy gátversenyt láthatunk. A nap a Kezdők Gátversenyével indul, a futam igazi csemege lesz az ugróversenyeket kedvelők számára, mivel a tizenkét lovas mezőny nagyobb része most először indul gátversenyben. Most mindenképpen érdemes lesz időben kijönni a Kincsem Parkba. Hosszú távú díjat is láthatunk, mindjárt két futamot is, mivel az Augusztusi Díjat (IV. kat.) osztották, az egyikben nyolc, a másikban tíz ló méri össze erejét a 2200 méteres távon. A sprinterek sem maradnak rangos verseny nélkül, ők az 1000 méteres Kincsem Park Díjában (I. kat.) csapnak össze.

A napi főverseny pedig a Magyar Kancadíj (Listed) lesz, a 2400 méteres futamban tíz kanca áll a startgépbe. A mezőny nemzetközi lesz, a mezőny fele külföldről érkezik. A verseny a nap IX. futama lesz, a start 18:00 órára van kiírva. A versenynap részletes programját itt olvashatják: http://www.kincsempark.com/versenyek/galopp.pdf Oldalunkra hamarosan felkerülnek a tippjeink is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr913128565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása