Az M&S Racing Team háromévese, INDY JONES (Stanislav Georgiev) a tavalyi Hugo Henckel Memorial után a patinás Trial Stakesben (Osztrák 2000 Guineas) is győzelmet szerzett.

A nyolc lovas mezőnyben a Longchampot is megjárt német idomítású Prince De La Nuit (Kerekes Károly) volt a kasszafavorit, ám hiába vezetett a befutó közepéig, végül meg kellett elégednie a harmadik helyezéssel.

A mezőny másik hazai érdekeltsége a szintén Kovács Sándor istállójában készülő Ostinato (J. Pierre Lopez) közeli negyedikként ért célba, a falon meggyűlt a baja a versenyben visszaeső Sheragannal, akit nehezen tudott megkerülni.

A második helyet Silverator (Zdenko Smida) szerezte meg.

Indy Jones győzelme 4,7 EUR-t hozott az 1 EUR alaptétre, a befutó 94, míg a hármasbefutó 917 Euro-t hozott a konyhára a szerencsés fogadóknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr432903623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása