Szombaton és vasárnap a TOP 7 lóverseny hétvége első állomására kerül sor a budapesti Kincsem Parkban. A kétnapos esemény nyitó napján az ügetőké a főszerep, a tíz színvonalas futamból kiemelkedik a Májusi Nagydíj, ahol a pálya legkeményebb idősebb lovai két futamban találkoznak, a nevezettek között találjuk a címvédő Masterpiece és a két korábbi „Év Ügetőlova” What a Man és Simb Illusion nevét. A Ferge László Emlékverseny már az Ügetőderby jegyében zajlik, ugyanis a háromévesek első komolyabb versenye után már kezdődhet az esélyelemzés az augusztusi nagydíjra.

Másnap a nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan a hazai galoppsport történetében először egy napon futnak a legjobb háromévesek a két klasszikus 1600 mérföldes futamban. A Hazafi Díj kizárólag a kancáknak van kiírva, míg a Nemzeti Díjban a mének és a kancák egyaránt starthoz állhatnak. A keretprogram is átlag feletti, hiszen pályára lépnek a hosszú távú és a rövid távú idősebb klasszisok is a Bábolnai Díjban illetve a Csekonics József Emlékversenyben.

Az ünnepi versenynapok 14 órakor kezdődnek, a belépés díjtalan, vasárnap állatsimogató és pónilovaglás is várja a gyerekeket.      

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr302874324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása