Egyelőre óva intenek a jelentősebb összegű fogadástól!

(forrás: PannoniaOverdose.hu)

Úgy látszik, Overdose berlini győzelme Angliában is komoly visszhangot keltett, mert a Royal Ascot kiemelkedő sprintfutama, a Group I-es King’s Stand Stakes oddsait elsőként közzétevő három angol bukméker közül jelen pillanatban kettőnél is ő az első favorit. Igaz, ezek akár jelentős mértékben is változhatnak, hiszen igencsak korán vagyunk még, a nevezés első köre csak kedden zárult.

Jelenleg 59 ló szerepel a listán, de a több körös nevezési procedúrából kettő még hátra van, így május 24-ét és június 12-ét követően szűkülni fog a mezőny. Ami igen erős, kiváló amerikai és ausztrál lovakat is neveztek, de ugyanakkor roppant szoros is, mert nincs közöttük olyan, aki klasszisokkal emelkedne a többiek fölé. Az Európában versenyző sprinterek ugyanis az elmúlt időben többnyire körbeverték egymást. Ezért is roppant megtisztelő, hogy Overdose-t ilyen magasra értékelik.

A talán legtekintélyesebb William Hill hozta nyilvánosságra először oddsait: 8-1 Overdose 10-1 Lady Of The Desert 10-1 Markab 10-1 Star Witness 14-1 Astrophysical Jet 14-1 Kinsale King.

A William Hill szóvivője így nyilatkozott a Racing Postban, a világ első számú lóverseny szaklapjában:

„Szokás szerint a King’s Stand Stakes most is heves vitákat kiváltó látványosságnak ígérkezik. A rejtélyes Overdose hírneve miatt biztosan népszerű választás lesz [a fogadók körében], akit sokan szinte vallásos tisztelettel követnek.”

Nem szabad elfeledni, hogy ez csak egy pillanatnyi helyzet, a bukmékerek ugyanis akár percről percre is változtathatják az esélyszámokat. Ugyanakkor a PannoniaOverdose.hu mindenkit óva int attól, hogy jelentősebb összegben fogadjon. Az angol irodáknál jelen pillanatban csak úgynevezett ante post fogadásra van lehetőség, ami azt jelenti, hogy a feltett pénz nem jár vissza, ha a megfogadott ló végül mégsem indul a versenyben. Sajnos tudunk olyan honfitársunkról, aki két éve kisebb vagyont tett Overdose ascoti győzelmére, és hiába nem indult Dózi, a pénzét a fogadási szabályzat alapján nem kaphatta vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr82851019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása