"Overdose back in action "

2011.04.17. 07:04

 A patinás angol lóverseny szaklap internetes kiadása külön cikkben foglalkozik Overdose visszatérésével. Az "Overdose kényszerszabadság után újra akcióban Berlinben" címmel megjelent írás szerény felkészülési versenynek nevezi a ma délután 16:25-kor sorrakerülő 1000 méteres Fliegerpreis futamát.

 DAVID CONOLLY-SMITH cikke idézi Mikóczy Zoltánt, aki szerint a ló 100%-os készültségben van és újra be szeretné bizonyítani, hogy Európa egyik legjobb sprintere.

"A nagy kérdés, hogy mi maradhatott meg Overdose fejében a tavalyi rosszul sikerült baden-badeni futam után. Erre csak vasárnap kapjuk meg a választ." - teszi fel a fő kérdést Dózi többségi tulajdonosa.

A "Budapest Bullet" ellenfelei közül a szaklap az argentín tenyésztésű, de svéd tréningből érkező Always Winner-t, a Mario és Steffi Hofer által készytett Sapphire-t és Christian Sprengel két lovát, a pályaspecialista Shot to Nothing-et és Aturo-t emeli ki. Ez utóbbi a híresztelések ellenére nem vakon fut, csupán "füles blinkerst" kap.

A lap az esélyekkel zárja a cikket: Overdose-t a német online bukmélerek 1/2-es odds mellett adják, míg az ellenfelek közül Sapphire 3/1-es esély.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr452832735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása