Szuna Szabolcs és ifj. Kozma István triplázott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Double Piccolo már a célban

Nem kellett megküzdenie a győzelemért Double Piccolonak (S. Georgiev) a Sütvényi Díjban. Az M&S Racing Team négyévese már a távoszlopon kívül az élre állt és a célig folyamatosan növelte előnyét, ami végül négy hossz lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apple Stone és az üldözők

A múlt héten gyengébben muzsikáló Telivér Farm sikerét hozta a nap első futama. Apple Stone (ifj. Kozma I.) a vége előtt kétszázzal vette át a vezetést, és hiába támadták többen is, sikerült megőriznie első helyét. Mögötte Betolakodó (Dickinson Judit am.) és Malőr (Simon f.) végzett.

Szoros befutót hozott az 1600 méteres negyedosztályú hendikep. Aramis (ifj. Kozma I.) megpróbált megszökni a többiektől, az utolsó ötven méterig vezetett is, de akkor többen is utolérték, végül meg kellett elégednie a harmadik hellyel. A vége In God We Trust-nak (Bakos G.) sikerült a legjobban, nyakhosszal verte a második Szélforgót (Ján Alexandra am.).

Erőlködés nélkül nyerte élete első versenyét Star Force (ifj. Kozma I.). A stílust és az időt nézve (a futam a versenynap legjobb lefutási idejű 1600 méteres versenye volt) a sötétpej mén akár anyai féltestvére Star Fury nyomdokaiba is léphet. A futam második helyét National Gold (S. Georgiev), a harmadikat Igor Herceg (ifj. Fejes L.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figurázó itt már biztos nyerő

Egy ezer méteres harmadosztályú hendikeppel folytatódott a program, ahol a múlt héten egy második helyet begyűjtő Figurázó (Suták Csenge) biztos győzelmet szerzett Makkász (Virág A. am.) előtt. A harmadik helyen Mary Poppins (Varga Z.) végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spárta és Méregcsók közt csak pár centiméter döntött

A nap legkisebb különbségű győzelmét hozta a nyeretlen verseny második része. Spárta (ifj. Kozma I.) és Méregcsók (Németh S.) fej-fejt végigküzdötték a teljes célegyenest, végül a célban egy orrhosszal a Telivér Farm háromévese volt előrébb. A harmadik helyet meglepetésre Voldemort (Bihari Alexandra am.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorrendben ötödször is Choir Solo

A Kozma József Emlékversenyben Choir Solo (Németh S.) folytatta fantasztikus sorozatát, a négyéves kanca vasárnap sorozatban már az ötödik győzelmét szerezte. Ezért a győzelemért most meg sem kellett küzdenie, öt hosszal verte ugyanis a második helyezett Egyetlent (Paizs G.). A harmadik helyre nagyon messziről Mick Titho (S. Georgiev) érkezett meg.

Látványos, változatos lefolyású versenyt hozott az amatőrök küzdelme. Jól jellemzi a futamot, hogy a teljes mezőny három hosszon belül ért célba. Az utolsó ötvenen a sorrend méterről-méterre változott, végül a Namila (Petró Katalin am.) – Mi legyen? (Hidasi Andrea am.) – Kesző (Dickinson Judit am.) befutási sorrend kerül az évkönyvekbe.

A nap főfutama az 1300 méteres Sütvényi Díj volt. Az I. kategóriás futamban a rég látott Csák Máté (Kovács Viola) kezdett a legjobban, a célegyenesbe a szürke vezetésével érkezett a mezőny. Ott aztán Double Piccolo (S. Georgiev) sebességet váltott és könnyen állt az élre, végül biztosan nyerte a futamot. A második helyért küzdelem folyt a favorit Álmos (Varga Z.) és Csák Máté közt, végül nyakhosszal a sárga mén végzett előrébb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astyan visszavert minden támadást

Egy negyedosztályú hendikep zárta a napot, ahol Astyan (L. Kasal) a start után egyből az élre állt, és hiába támadták, sikerült megőriznie első helyét. Második a mezőny végéről hajrázó Argonauta (Mészáros Zs.), harmadik Csillagmező (Godó P.).

A versenynap hivatalos eredményeit az alábbi helyen találják:

 http://dragon.intrex.hu/lovi/web/lovi/GEREDMEN11-04-10.HTM

Ami a lovasokat és az idomárokat illeti, mindkét kategóriában egy-egy triplázót találunk, ifj. Kozma Istvánt és Szuna Szabolcsot, dupláznia a trénerek közt Kovács Sándornak sikerült. Vasárnap pedig láthatjuk az év első kiemelt versenyét, az 1400 méteres Káposztásmegyeri Díjat, de a hosszú távot kedvelők is elégedettek lehetnek, hisz most futják a 2000 méteres Igazgatósági Díjat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr682821029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása