Már csak 48 óra…. Mit már csak?! Még 48 óra, annyit kell még kihúzni a 140. Goldene Peitsche rajtjáig. Vasárnap 16:35-kor rajtol ugyanis Baden-Badenben a Gruppe II-es, 70.000 euro összdíjazású futam, amelyik a sérüléséből felépült Overdose pályafutásának legfontosabb versenye. Legfontosabb, mert most kiderül, hogy a Wunderpferd visszanyerte-e régi formáját.

Az 1200 méteres futam startlistája ma felkerült a német Direktorium weboldalára:

http://www.galopp-sport.de/dvrWebApp/htdocs/aktive/nonsecure/renndaten/rennenDetail.jsp?RENNR=1247216

Ebből kiolvashatjuk, hogy tizenhárman próbálják megfosztani Overdose-t veretlenségétől, továbbá azt is, hogy kedvencünk a 13-as startboxot kapta. Nem is olyan rég volt már egy tizenhármas szám Overdose életében, amelyik nagy jelentőséggel bírt, hisz a sérülés utáni első futása Pozsonyban a tizenharmadik volt. Azt a futamot Dózi megnyerte, és én nagyon bízom benne, hogy a tizenhármas szám Pozsony után Baden-Badenben is szerencsét hoz! Hajrá Overdose!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr792249945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása