A 13 versenyén veretlen Overdose péntek reggel tréning közben elvesztette egyik patkóját, de szombaton pótolják, így nincs akadálya annak, hogy vasárnap a budapesti Kincsem Parkban rajthoz álljon.

A ló bal első patkója esett le, illetve csak a legalsó része, a vas, s az a fölötti szilikonszerű hálós rétegnek nem lett baja. Az angol Stuart Packham patkolókovács szombat reggel érkezik Magyarországra, hogy új patkót tegyen Overdose patájára. Mikóczy Zoltán tulajdonos elmondta, hogy az állat biztosan ott lehet majd a vasárnapi viadalon, mert ugyan újrapatkolásnál elő szokott fordulni nála túlérzékenység, ám most erre nem számítanak, mivel ezúttal nem kell körmölni.

Az ötéves pej mén több mint egy éven át tartó rehabilitáció után július 19-én, Pozsonyban futott először, és biztosan nyerte meg a Szlovák Derby Cena Mysa verseny 1000 méteres betétfutamát.

Forrás: MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr772219349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása