Noble Rose (pm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Apa: Peki van Kemp

Anya: Edina Rosa

Idomár: Budai Attila

Istálló: Diadora

 

Mutató: 10 start – 3 győzelem, 5 harmadik hely, 1 ötödik hely, 1 helyezetlen futás

 

Peki van Kemp fia már az első csikóversenyekben jeleskedett, ott volt a Szalay János Emlékverseny startjánál, ahol a harmadik díj jutott neki. Nyeretlenségét augusztusban veszítette el, majd egy újabb bronzérmes futás következett. Szeptember végén szép győzelmet aratott egy erős mezőnyben, olyan ellenfelek ellen, mint Nacho Nico, Nick Nolte és Nobody. A mintát folytatva, a Kétévesek Nagydíjában ismét a dobogó alsó fokára állhatott fel, hogy aztán téli pihenőjére vonuljon. Tavasszal a Ferge László Emlékversenyben kezdett, ahol negyven méteres térhátránya ellenére is bronzérmet szerzett. Egy helyezetlen futást követően biztosan nyerte a Fairplay Díjat, majd mi más is következhetett volna újra, mint egy harmadik hely. Legutóbb a Derby Kísérleti Versenyben láthattuk, ahol új egyéni rekorddal (17,9) az ötödik pozícióban érte el a célt.

 

A mezőny egyik legstabilabb, igen megbízható ügetője, eddigi teljesítménye alapján pénzes futásban reménykedhet a 96. Magyar Ügetőderbyben.

 

Esélyszámunk: 8

Tipp: IV.-VI. hely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr732196352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása