Naná (pk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Apa: Tony Oaks

Anya: C’est la Guerre

Idomár: Fazekas Imre

Istálló: C’est la Guerre

 

Mutató: 12 start – 3 győzelem, 4 második hely, 1 ötödik hely, 2 helyezetlen futás, 2 GA.

 

 

A nagyszerű C’est la Guerre lánya meglehetősen késői csikó volt, csak decemberben kezdte meg a versenyzést, de első két startjára inkább csak ismerkedett a pályával. Ugrásszerű fejlődésnek és komolyodásnak csak év elején indult, egy második helyezés után, a Nagyezsda Díjban veszítette el nyeretlenségét. Újabb két ezüstérmét követően, egyre nehezebb feladatok elé állították, amit a tavasz végétől már sikeresen oldott meg. A Molly Ask Díjban csak No Not Me tudta legyőzni, ekkor már 18.8-at ügetett, fordulóstarttal. Az első igazán komoly győzelmét a Ferge László Emlékversenyben aratta, a vert mezőnyben többek között Nick Nolte, Noble Rose és a kis hibával futó Nemes Úr. A Nemzeti Díjban galoppozással kezdett, de néhány héttel később korrigált, a pálya legjobb hároméves kancájává lépett elő, hiszen nagy stílusban, 1,17.9-es egyéni rekorddal, huszonöt méterrel nyerte a Kanca Díjat. Azóta nem láttuk, készült a legnagyobb feladatára.

 

A mezőny legjobb és talán egyetlen „hölgy” indulója fokozatosan érett klasszissá. Ha hiba nélkül teljesíti a távot, komoly küzdelemre késztetheti a méneket, csatázhat a dobogós helyekért.

 

Esélyszámunk: 5

Tipp: III.-V.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr62193329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása