Nemes Úr (pm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Apa: Tony Oaks

Anya: Elegant Lady

Idomár: Veljko Mazsity

Istálló: Hico

 

Mutató: 8 start – 3 győzelem, 2 második hely, 1 harmadik hely, 1 ötödik hely, 1 GA.

 

Elegant Lady fia, az idei Derby egyik esélyese, szintén a Csákány család tulajdona. Tavaly mindössze egyszer startolt, november végén Nelson mögött három hosszal, egy ezüstéremmel kezdte pályafutását. Karrierje márciusban folytatódott, amikor az Euréka Díjban Night Lady-t 20.5-ben verve megszerezte első győzelmét. Következő futására váratlanul galoppozott az első egyenes elején, egy talán túl gyors manővernek köszönhetően. Két héttel később újabb sikerrel vigasztalódott, komoly javulást mutatva. A Ferge László Emlékversenyben kisebb hibával versenyzett, így akkor minden esélye elszállt. A Nemzeti Díjban már Lakatos Csaba volt a társa, akivel nagyon odatette magát, csak a favorit istállótárs, No Not Me tudta megelőzni. A Derby Kísérleti Versenyben szoros harmadik lett, ekkor Nacho Nico is lehajrázta. Záró versenyét a Flitter Díjban kapta, ahol visszavágott riválisának és a kicsi, de erős mezőnyben megszerezte pályafutása harmadik aranyérmét.

 

Nemes Úr amikor nem hibázott, mindig dobogón végzett, komoly eredményekkel rendelkezik, így joggal pályázik a dobogós helyek valamelyikére.

 

Esélyszámunk: 4

Tipp: II.-III. hely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr92191783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása