Nacho Nico (pm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Apa: Belami

Anya: Icecandy Star

Idomár: Varga Sándor

Istálló: AMMA Rt.

 

Mutató: 9 start – 2 győzelem, 5 második hely, 2 GA.

 

Már a kezdetektől kitűnt ez a nagyszerű Belami-ivadék. A Szalay János Emlékversenyben csak az a Nagyszájú tudta legyőzni, akit idén sajnos még nem láthattunk versenyben. Nyár végén, második futására veszítette el nyeretlenségét, majd tovább javulva (1,19.5) csak küzdelemben maradt alul Noble Rose-zal szemben, akivel tavaly mind a négy futásakor találkozott és mindannyiszor közel végeztek egymáshoz. A Kétévesek Nagydíjában őt megverte ugyan, de Derengő lányától újra kikapott. Téli pihenője után már új trénere, Varga Sándor kezében kezdte meg idei szezonját – nem túl sikeresen. A Ferge László Emlékversenyben nem ízlett neki a fordulóstart, hibával kezdett. Májusban, egy hétközi versenynapon, a Bonifác Díjban győzelemmel javított és mutatta meg, hogy jó úton jár. Aztán újra egy keserű pirula következett, hiszen ismét galoppal indította következő fellépését. A Derby Kísérleti Versenyben megint kiválóan mozgott és No Not Me mögött, remek, 16.9-es idővel, nagy hajrával szerzett ezüstérmet. Múlt héten a Flitter Díjban, nem túl szerencsés versenyt futva ismét közeli második helyen ért célba, Nemes Úr tudta csak megelőzni.

 

Két hibáját leszámítva, a villámgyors Icecandy Star fia minden versenyében a győzelemért küzdött és ezt várjuk tőle a Derbyben is. A kimagasló esélyes mögött második-harmadik sansznak tűnik.

 

Esélyszámunk: 4

Tipp: II.-IV. hely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr902186985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása