No fear (pm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Apa: Crown Sweep

Anya: Naughty Lobell

Idomár: Veljko Mazsity

Istálló: Hico

 

Mutató: 9 start – 3 győzelem, 3 második hely, 1 ötödik hely, 2 GA.

 

A nagyszerű hároméveseket felvonultató Hico istálló egyik reménysége ez a Crown Sweep-mén, Nikita teljes testvére. Tréningtársaihoz hasonlóan nem volt túl korai, első versenyére októberben jelentkezett és azonnal dobogóra állhatott, csak Nobody tudta legyőzni. Egy héttel később újabb második helyezés következett, ekkor Norah Jones mögött. A téli pihenőre nem nyeretlenként vonult, hiszen a Casanova Díjban népes mezőnyt vert 23.3-ban. Az idei esztendőt rekordjavítással és egy újabb ezüstéremmel kezdte, majd a Ferge László Emlékversenyben hibázott. Ekkor már Dénes Áron ült a sulkyjában, akivel feltehetően a Derbyben is versenyezni fog. Május közepén a Gesztus Díjban győzelemmel korrigált, majd a Nemzeti Díj bombaerős mezőnyében remek idővel (1,18.1 f.) a pénzdíjas ötödik helyen érkezett célba. Júniusban biztosan húzta be a Janicsár Díjat, legutóbb viszont ismét hibával futott, a Derby Kísérleti versenyt nem tudta befejezni.

Úgy tűnik, istállójának „harmadik számú” indulója lehet a rangos futamban, ha nem ugrik, komoly esélye lehet egy pénzes helyezésre.

 

Esélyszámunk: 8

Tipp: IV.-VI. hely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr602183267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása