A 12 futásból veretlen Budapest Bullet 1000 méteren áll starthoz

A szlovák lóversenyszervező honlapján (zavodisko.sk ) közzétették a július 18-i Szlovák Derby teljes napi programját, melyben a 17:00 órakor kezdődő 1000 méteres Ceny Mysa futamának indulói között találhatjuk Overdose nevét is.

A 11 lovas mezőnyben ott lesz Városbíró, Mahiki és a szlovák fővárosban eddig veretlen Murano is.

A mérföldes nagyversenyben starthoz áll a magyar "miler király" Steady as a Rock is megszokott lovasával, Varga Zoltánnal.

Elmarad a Tutanhamon - Shamal Sally visszavágó

A 18. alkalommal megrendezésre kerülő Slovenské Derby mezőnye 13 résztvevővel startol a jövő hét végén. A hazai derby-hős Tutanhamon kemény ellenfelekkel találkozik, ráadásul a kis kerületű pozsonyi pályán sokkal kisebb eséllyel lehet hátulról felzárkózni. Ezért is fontos Kovács Sándor idomítottjának a problémamentes start végrehajtása.

Rendkívüli izgalmakat tartogat Tutanhamon megmérettetése a Cseh Derby-győztes Talgado-val és a cseh, valamint szlovák 2000 Guineas győzetes Innovatorral és Bribonnal, de a tavalyi Hugo Henckel Memorial győztes Endless Storm sem lebecsülendő telivér.

Minden résztvevő egyformán 58 kilóval a nyergében indul, mert kanca nem indul a versenyben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr442142934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása