Saldenzar újra dobogón

2010.05.31. 16:35

Sérüléséből felépült Hármas Korona nyerőnk szombaton újra Ebreichsdorfban vendégszerepelt. A Szindikátus istálló hatéves sárgája egy 2.200 méteres, 20.000 euro összdíjazású, Gd-2 besorolású futamban indult. Saldenzar (J. Línek) sokáig a középmezőnyben galoppozott, a célegyenes előtti kanyarban az élre állt, ott azonban már nem tudta megőrizni pozícióját, végül a harmadik helyen végzett Hipoliner (A. Turgaev) és Dancing Moon (P. Krowiczki) mögött. A futamnak volt másik magyar résztvevője is, Rusworth (Varga Z.) azonban a 13 lovas mezőnyben a 12. helyet szerezte meg. Egy órával korábban, egy 4.000 eurós futamban a most debütáló, Magyar Derbyre is előnevezett Phantom Empire (Varga Z.) helyezetlenül futott és a 7. helyen zárt.

Másnap is kaptunk jó hírt Ausztriából, a Magyarországon még nem futott The Artful Dealer (Varga Z.) második lett egy 1.300 méteres, 4.000 euro összdíjazású futamban. Sajnos nem futott ilyen jól Chimborasso (Varga Z.) aki a 20.000 euro összdíjazású Trial Stakes-ben csak a 8. helyet szerezte meg. Ezt a futamot egyébként a Nemzeti Díjunk harmadik helyezettje, a szerb Cool Marble (Z. Smida) nyerte meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr12045165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása