Tíz izgalmasnak ígérkező futam várja az érdeklődőket május utolsó szombatján az ügetőn. A napi főfutam a Claudio M. S. Díj lesz, ahol újra színre lép a Nemzeti Díjban hibával futó Merengő, de nem lesz könnyű dolga, hiszen alaptávról heten szállnak harcba a győzelemért. A legnagyobb ellenfél talán a szerb Bessie lehet, a hétéves kanca most is topformával érkezik hazánkba. Lencsi, Jessie James, Likviditus, Kazein és Istis Us Star egyaránt közeli esélynek tűnnek, de itt lesz a régen látott Mikes is. A versenynap, szokás szerint 14 órakor kezdődik, csakúgy, mint vasárnap, amikor a tervek szerint nyolc magyar és két francia futam várja a galopp szerelmeseit a Kincsem Parkban. Az 1100 méteres Szenttamási Díjban starthoz áll Városbíró és Cinkostárs, Spinning Crystal, National Nice és Zadar, Amfetamin valamint a nálunk még nem látott, de Nagy-Britanniában már két versenyt is nyerő gyors Mahiki.

A hétvégén Ebreichsdorfra is érdemes figyelni, hiszen több futamban is érdekeltek lesznek telivérjeink. Szombaton a debütáló Phantom Empire valamint Saldenzar és Rushworth indulnak. Másnap The Artful Dealer és Chimborasso párosáért szoríthatunk az erősnek tűnő mezőnyökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr652035886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása