Mikóczy Zoltán ma kora délután Berlinből arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy a menedzsment a ló utolsó felkészítő munkáját megtekintve és kiértékelve úgy döntött, hogy Overdose nem vesz részt a május 9-i hoppegarteni versenyben. A ló felkészítése még nem tart ott, hogy felelősségteljesen vállalni lehessen az indulását, ami még korai volna.

A vasárnapi 1000 méteres futamba eleve úgy nevezték Overdose-t, hogy bármikor visszaléptethessék, ezért is választottak számára egy kisebb felkészítő versenyt. A lóverseny világában nem ritka a felhozóversenyek lemondása, hiszen azokba akkor nevezik a lovakat, amikor a felkészítésük még javában tart, és általában csak a verseny időpontjához közeledve dől el, valóban elindulnak-e rajtuk.

Forrás:PannoniaOverdose.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr621974599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása