Ted Durcan tökéletesen betartotta az utasítást, egész úton a mezőny végén utazott Ostinato-val, aki ismét jelesre vizsgázott küzdenitudásból. Kovács Sándor idomítottja 200 méterrel a vége előtt még az utolsó helyen galoppozott, a célba azonban már három és fél hosszra a nyerő Kassiano-tól (Silvestre De Sousa) negyedikként ért be. Az A36 Szindiktáus ötévese javuló formát mutatott a 2200 méteres, erős iramú versenyben, 6000 dollárt keresett, ennek ellenére még kérdéses, hogy kint marad-e Dubai-ban egy harmadik futásra vagy visszatér Dunakeszi- Alagra. (forrás: kincsempark.hu)

Nézze meg a futamot itt:

A Zsoké Klub (hatharom.hu) kérdésére Ostinato egyik résztulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy megfontolják egy következő futás lehetőségét, amelyre március 9-én kerülhetne sor ugyanitt, Meydanban. A Dubai City of Gold elnevezésű versenyt 2400 méteres távon, és gyepen tartják, ami megfelelő opció lehet az ötéves mén számára. A futam nemzetközi besorolás szerint Group 2-es kategóriájú, ami csupán egy szinttel marad el a nemzetközi élvonaltól, így "Oszi" újabb nehéz feladatok kapna. Elég csak megemlíteni néhány nevet az utóbbi évek nyerői közül: 2011-ben az a Monterosso volt a győztes, aki egy évvel később a 10 millió dolláros Dubai Word Cupban sem talált legyőzőre, 2010-ben Campanologist volt a nyerő, aki ezt követően Kölnben a Preis von Europa, majd a San Siroban a Gran Premio Jockey Club Italiano versenyében aratott sikert, s ezek mind Group 1-es futamok.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr335081058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása