Kilenc magyar futamot láthatunk július utolsó versenynapján, a napi főfutam a Kisbér Díj (Elit kat.) lesz, ahol indul a két hete Münchenben nagyot futó Ostinato is.

A múlt héthez hasonlóan holnap is délután fél négykor indul a nap, mos a kilenc magyar mellett egy francia futam is programon van. Hat hendikep futam, egy nyeretlen csikóverseny és két díj, ezeket látjuk élőben a Kincsem Parkban. A kisebb díjfutam az 1400 méteres Epsom Díj (I.kat) lesz hét indulóval, a napi főverseny pedig a 2000 méteres Kisbér Díj (Elit kat.), ahol szintén hét ló áll a startgépbe.

A Kisbér Díj legnagyobb esélyese Ostinato (S. Georgiev), a tavalyi év lova két hete Németországban egy nagyon erős Listed versenyben egy harmadik helyet szerzett, ha csak megközelíti kinti magas formáját, akkor nehéz lesz őt megverni. Nehéz, de nem lehetetlen, hisz az ellenfelek itthon is erősek lesznek. Indul a tavalyi derbymásodik Mediplomat (N. Murru), és két idei derbyhelyezett, Raphael Santi (Bakos G.) és Category Five (Tímár Zsuzsa) is, akik megnehezíthetik majd a favorit dolgát.

A nap hivatalos programját itt olvashatják: http://195.228.135.95/web/data/galopp.pdf

Ami az időjárást illeti, holnap is a maihoz hasonló kellemes nyári időre számíthatunk. A hőmérséklet 30-32 fok körül várható, kisebb zápor-zivatar előfordulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr354683650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása