Kikerült a Kincsem Park galoppos oldalára a 2011-ben futott lovak generál hendikep (GHP) skálája. Ezúttal nem találunk a listán 80 feletti osztályozást kapott telivért. A Magyar Derby nyerő és egyúttal az "Év galopp lova" kitüntető cím birtokosa Ostinato, vezeti a hároméves évjáratot 78,5-ös számmal, de nála magasabbat a többi korosztályban versenyző ló sem ért el.

A kétéveseknél három mén: Lake Louise (68), Latin Lover (67) és Dvorniky Dream (66,5) vezetik a ranglistát, mind importból származó telivérek. A legjobb hazai tenyésztésű kétévesünk egy kanca, Mennydörgés 64,5-ös számot kapott, amivel az ötödik legjobb évjáratában.

A hároméveseknél "Oszi" mögött két kanca következik a sorban: Alfonka és Exlibris tavalyi teljesítményét egyaránt 76-ra értékelte a Hendikepper Bizottság. A legjobb magyar tenyésztésű hároméves Ballagó lett (71,5).

A négyéves és idősebb kategóriában holtverseny alakult ki az élen! Két kanca, Quissisana és Shamal Sally mellett Tutanhamon is 78-as osztályzatot kapott az összesített értékelésnél. A hazai tenyésztésű "öreg" lovak közül a hétéves Bugenvillea érte el a legmagasabb számot, 71-gyel.

A 2011-es GHP ranglista itt érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr843545108

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ostinato kapta a legmagasabb GHP számot 2011-ben 2012.03.03. 14:21:28

   Ez a cikk a "tavoszlop.blog.hu"-n jelent meg ugyanezzel a címmel!  Kikerült a Kincsem Park galoppos oldalára a 2011-ben futott lovak generál hendikep (GHP) skálája. Ezúttal nem találunk a listán 80 feletti osztályozás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása