Sárközi Péter szindikátusa Saldenzar után újabb Derby győztest választott a badeni árverésen

Szenzációs versenyt, sokáig emlékezetes befutót hozott a 89. MFB-Magyar Derby. A győzelmet az A 36 istálló lova, Ostinato szerezte meg, Nino Murruval a nyergében.

A Kovács Sándor idomításában álló mén óriási küzdelem után, a célban verte meg a favorit Mediplomat-ot. A harmadik helyre a cseh Wallisto érkezett meg, mögötte Lenz és Exlibris végzett. A Flandorffer Tamás Emlékversenyben Double Piccolo (Massimiliano Tellini) küzdelem után előzte meg Sunset Crest-et és Mr Dario-t. A mérföldes kiemeltben, az Erste Bank-Buccaneer Díjban favoritsiker született, Quissisana (Václav Janácek) Alfkona és a gyengén kezdő Letty előtt tudott győzni.

A hosszútávú OMÉK-Vidékfejlesztési Miniszter Díjában Garabonciás (Varga Zoltán) megvédte címét, látványos versenyben, biztosan ért haza Rendezvous és Unico előtt. A Horze-Nemzetközi Amatőrverseny oszták sikert hozott, Mutaraakim (Carolin Stummer) révén, míg a csikók hagyományos Babieka Díjában Dvorníky Dream (Václav Janácek) volt a legerősebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr123036546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Katalin Mária 2011.07.04. 10:02:17

Csodálatos volt az idei DerbyNap!
Jó futamok voltak (pl. Erste Bank, OMÉK, HORZE, stb.), de a 89. Magyar Derby ... KÁPRÁZATOS VOLT!
Óriási iram, hatalmas küzdelem, gyönyörű verseny és jókora MEGLEPETÉS: OSTINATO! Gratula az idomárnak és a lovasnak! :)
Érdekes volt a Derby Koktél Ceremónia, melynek keretében megismerkedhettünk Magyar Derby Koktél-lal.
Az időjárás viszont szégyellheti magát. :(
süti beállítások módosítása