A legolvasottabb brit lóversenylap internetes kiadása, a www.racingpost.com külön mellékletet jelentetett meg a jövő heti Royal Ascot versenysorozatról.

A http://royal-ascot.racingpost.com/ címen elérhető website minden nagyobb futamra közvéleménykutatást indított, vajon az olvasók melyik ló győzelmére számítanak?

A keddi King's Stand Stakes futamában jelenleg a Haydock parki hős, Sole Power a legnépszerűbb 23%-kal, ám őt máris a Budapest Bullet követi 19-%-kal!

Mutatja ez a szám, hogy az angol lóversenyrajongók továbbra is bíznak Dózi jó szereplésében és számolnak azzal, hogy akár győzhet is az 1000 méteres szuperfutamban.

A Racing Post startlistáján 21 ló tartózkodik, közülük az oddsokat tekintve Overdose a hetedik helyen áll. A kezdeti 20-szorosról nyerési szorzója máris leesett 15-17-szeresre, ami még mindig kedvezőnek mondható. Ha a Racing Post olvasói vélemények tükröződni fognak a bukméker irodák forgalmán is , akkor arra lehet számítani, hogy Dózi kurzusa, akár 8-10-szeresig csökkenhet.

A favorit továbbra is az Ausztráliából érkező Star Witness (5,5x), míg őt követi a Temple Stakes első két helyezettje, Sole Power és Kingsgate Native (8-10x).

A favorit érdekessége, hogy nagyobb győzelmeit nem 1000 méteren (5 furlong) hanem 1200-on (6 furlong) aratta.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr912970311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása