Millenniumi Díj, Alagi Díj, Erzsébet Királyné Díj, Villám Díj

 

Rangos versenyek, erős mezőnyök, változatos távok, ez várja a galopp iránt érdeklődőket szombaton a Kincsem Parkban.

Nem csak nevében fesztivál június első versenynapja, sikerült tartalommal is megtölteni a szombat délutánt. Négy díjat is futnak holnap, illetve útjára indul egy amatőr vándorkupa is a Nemzetközi Amatőrkupa Hendikepben. A meghívott amatőrlovasoknak kiírt hendikep mellett négy további hendikep és egy nyeretlen kétéves futam alkotja a keretprogramot, ami a díjakat foglalja körbe.

Ami pedig a négy legrangosabb versenyt illeti, a legrövidebb távja 900, a leghosszabbé 2000 méter, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb futamot. A díjak sorát a harmadik futamban a 900 méteres Villám Díj (I.kat.) nyitja, majd közvetlenül utána jön a hároméves kancák számára kiírt 2000 méteres Erzsébet Királyné Díj (Elit kat.). A derby előfutamának tartott 2000 méteres Alagi Díj(Listed) a nap hatodik futama lesz, a nap legrangosabb futama pedig az öreg klasszisok versenye az 1800 méteres Millenniumi Díj (Listed), amelyik a nyolcadik lesz a futamok sorában. A versenynap részletes programját itt olvashatják: http://www.kincsempark.com/versenyek/galopp.pdf Azt hiszem Önöknek is tetszik majd, amit a Turf lapjain látnak. És ha minden igaz az időjárás sem rontja el a kedvünket, 28 fok körüli hőmérséklet várható, ugyan előfordulhat kisebb zápor, de két napsütés közt ez nem olyan zavaró.

Engem egyedül az zavar, hogy a versenynap kezdetéig már 24 óránk sincs és nekem még csak a program felületes átlapozására volt időm, de így van ez mindig, ha szombaton van galopp és én nem tudok szabadságot kivenni előtte. Az időzavar ellenére lesz Távoszlop Tipp rovat is, a tippek várhatóan valamikor az éjszakai órákban kerülnek fel oldalunkra.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr902954685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása