Távoszlop-Tipp

2011.05.28. 17:31

Galopp – 2011.05.29.

Kis javulás, kis különbségű győzelem a szaklappal szemben, ez történt a múlt héten. Pedig az utolsó futamban sikerült lehagynom a tippem végét, így ott csak két lovat tudtam a Távoszlop részéről figyelembe az értékelésnél.

Zsinórban nem lett volna találatunk, azonban keveréssel három befutót és egy hármas befutó találatot is sikerült elérni. A pontversenyt 66-57 arányban nyerte blogunk, így az állás nyolc versenynap után: Távoszlop-Turf 5-3 (542-549). Érdekes, hogy ugyan két héttel mi nyertünk többet, de a részpontoknál egy kicsivel még a szaklap áll jobban, köszönhetően egy nagyobb pontarányú győzelemnek. De a verseny szempontjából a hetek számítanak, ebből a szempontból olyasmi ez mint a tenisz, ahol egy 7-6, 0-6, 7-6 eredmény 2-1 győzelmet jelent.

Na de lássuk a hét tippjeit:

I. Tacanas – Holdfény – Out Loud

II. Mafumo – Distant Rocket – Tuatara

III. Tita – Lady Shaddad – Mi legyen?

IV. Secret Spell – Fey Fortune – Briccola

V. Tyrannus – Nemzeti Összefogás – Ballagó

VI. Amira – Black Night – Garam

VII. Kevios – Taliasin – Indian Tonic

VIII. Mc Mary – Persely – Rengés

IX. Apple Luro – Viva Venus – Eloise

X. Sasfiók – Canadian Princess – Csillagmező

XI. Footsie – Danestar – Pató Pál Úr

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr1002939198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása