Jezsuita sikere a Székkutasi Díjban

Choir Solo hatodik gőzelme!

Jó versenyt hozott a vasárnapi főverseny, a hagyományos Székkutasi Díj. Jezsuitának ugyan most sem sikerült a verseny első harmada, de Kerekes Károllyal a falon zárkózva pont a cél előtt kapta el a remek versenyt futó Aranylázat. Harmadik Bugenwillea lett.

Jó napot zárt a négy győzelemig jutó Kerekes Károly is, aki ráadásul két Derbyre nevezett reménységet, King Cobrát és Mediplomatot lovagolta haza nagyon magabiztosan. Kerekes mellett, Choir Solo is remekelt, az import kanca zsinórban hatodik sikerét aratta már ezúttal 1600 méteren.

És hogy teljes legyen a nap, a zárfutamban a jó hármasbefutó több, mint 1.000.000 forintot fizetett. 

A Versenyintézőség a figyelmeztetések után ezúttal több esetben pénzbírságokat rótt ki. A formaváltozások kivizsgálását a versenybírók láthatólag kiemelten kezelik és úgy tűnik, a szabályok megszegését a jövőben keményebben is "honorálni" fogják.

(forrás:kincsempark.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr12907250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása