Legyünk újra lovas nemzet! – hirdette meg hétfőn a Fidesz.

A párt szerint a magyar lóversenyt öt éven belül fel lehet virágoztatni. Máris kidolgozták a nemzeti lovasprogram koncepcióját, középpontban a ló és az ember kapcsolatával. Kincsem és Overdose országában természetesen támogatjuk a két fél közeledését minden téren. De továbbmenve utánajártunk, mi mindent kellene felvirágoztatni még, hogy a dicső múltat és a szürke jelent fényes jövő kövesse.

A Távoszlop a lovakra szavaz! Ön is?

 Tovább az INDEX.HU cikkéhez.

Kattintson a részletekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr752315051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagysenki 2010.09.22. 22:56:28

Ja! És foci VB-t is nyerünk! Amúgy Overdose-t Kincsemhez hasonlítani pedig egyenesen blaszfémia!!!!

Kovács Ödön Pejkó 2010.09.23. 22:24:32

Szeretem az index.hu-t, de ezt nem kellett volna. Könnyű csak kritizálni... A szerző szerintem azt sem tudja, hogy melyik a ló eleje és a vége. A klasszikus vicc szerint (bár az szamárról szól) azt mondja a bohócnak a frappáns válaszairól ismert paraszt bácsi a cirkuszban, hogy: Bohóc, bohóc! A ... -t! Csak fiatalabbak kedvéért: a kipontozott részben a prostitúciót és egy matrónát említ a bácsi...
süti beállítások módosítása