Franciaországban, július 20-án Cabourgben, 22-én Reimsben, majd 24-én Enghienben két-két futamban mérte össze hajtó tudását 13 ország amatőr hajtója. Hazánkat Turbucz Sándor képviselte, aki az idei EB-n bronzérmet szerzett. Nem hajtott sanszos lovakat, sőt az ötödik futamban egy könnyebb balesetet is szenvedett, amikor elé vágott egy másik fogat, melynek következtében kizuhant a sulkyból. A hatodik futamban elért negyedik hely volt a legjobb eredménye. A francia hajtó két futamot is nyert, mind két lova hatalmas favorit volt.


1 - ROMAIN PORÉE - francia- 63 pts

2 - MIKAEL PILENBERG - svéd - 62 pts

3 - CARLOS CRUELLAS MUNAR -  spanyol - 55 pts

4 - CHRISTIAN MAYR - osztrák - 51 pts

5 - JUHA KULIN - finn - 41 pts

A 25 éves francia újságíró ez idáig 71 győzelmet szerzett. Feltehetően számára nem okozott akkora gondot a nem túl könnyű hajtású, gyakran galoppozó francia ügető lovak hajtása, mint ellenfeleinek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr612175364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása