Stanislav Georgiev és Kovács Sándor is triplázott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dancing Hussy - Spinning Crystal - Makaam

A versenynap két legrangosabb futamában is start-cél győzelmet láthattunk, mégis nagyon különböző volt a két verseny képe. Míg Alfkona könnyen nyerte az 1400 méteres BBAG Baden-Baden Díjat, Dancing Hussy-nak az Ászári Díjban alaposan meg kellett küzdenie a győzelemért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandala biztosan nyert

Szeptember harmadik versenynapja egy mérföldes ötödosztályú hendikeppel indult, amit a szürke Mandala (Rácz A. am.) biztosan nyert meg. A második helyet Maid of Ice (Deczki A.), a harmadikat Szélforgó (ifj. Kozma I.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baracknak nem volt nehéz a dolga

Az egyik esélyes Barack (S. Georgiev) nagyon biztos sikerét hozta a nyeretlen csikóverseny. Az első hely sorsa már a célegyenes elején eldőlt, a második helyért viszont komoly küzdelem folyt, végül Tábortűz (Varga Z.) lett a második, az újonc Tamarei (ifj. Kozma I.) a harmadik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szélvihar idei harmadik győzelmét szerezte

Papírforma eredményt hozott az 1200 méteres Szeptemberi Díj (IV.kat.). A falon versenyző Szélvihar (S. Georgiev) favorithoz méltó módon biztosan nyerte a futamot a sokáig vezető Zadar (Godó P.), és a gyengébben induló Tyrannus (J. Línek) előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Mary és Blushing Girl

Jött a papír a következő futamban is, ami az osztott nyeretlen verseny első része volt. A győzelmet a nagyszerűen hajrázó Miss Mary (J. Pavlicek) szerezte meg, második lett Blushing Girl (S. Georgiev), harmadik Budapest Jo (Ján Alexandra am.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Love Craft (kívül) küzdelemben verte Titulaire-t

Látványos küzdelmet és meglepetés nyerőt hozott a Caissot Díj (III.kat.), ahol Love Craft (S. Georgiev) és Titulaire (J. Línek) a távoszloptól külön versenyt vívott, amit végül rövid nyakhosszal a Doyen kanca nyert meg. A favorit Silent Blessing (Paizs G.) nem tudott velük tartani, csak a harmadik hely jutott neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alfkona sétálva nyert

Az idei évben is bekerült a versenynaptárba a BBAG árverező cég katalógusában szerepelt és onnan vásárolt lovak részére kiírt BBAG Baden-Baden Díj (Elit kat.), amit a tavalyi évhez hasonlóan most is 1400 méterre futottak. A futamban nem született meglepetés, a győzelmet Alfkona (Z. Smida) szerezte meg, nagyon-nagyon könnyen. A második helyen Jezsuita (S. Georgiev), a harmadikon a címvédő Vanity Queen (Varga Z.) végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gárdakapitány a célban

A nyeretlen verseny második részével folytatódott a program, ahol a futam alatt az volt az ember érzése, mintha Gárdakapitány (ifj. Kozma I.) eltévedt volna. A hároméves sárga külön versenyt futott, csak játszott a többiekkel és könnyen veszítette el nyeretlenségét. A második helyet Nem Tudom (Deczki A.), a harmadikat Jessie (Mészáros Zs.) szerezte meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dancing Hussy és üldözői

Tavalyi eredményeik alapján nem hittük volna, hogy a Szenttamási istálló idei első győzelmére szeptember közepéig kell várni. Ezt a győzelmet Dancing Hussy (Németh S.) szállította, a hároméves kancát ketten is szorongatták, de sikerült minden támadást kivédeni és megőriznie első helyét. A második helyet az idén eddig gyengébben szereplő Spinning Crystal (ifj. Kozma I.) szerezte meg, a harmadik helyen pedig a favorit Makaam (S. Georgiev) végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jollity idei első győzelmét szerezte

A végére egy start-cél győzelem maradt, amit Jollity (Z. Smida) szerzett egy negyedosztályú hendikepben. A nyerőt a célegyenesben végig támadta Jaszuna (Varga Z.), de végül meg kellett elégednie a második hellyel, a harmadik helyet jó hajrájával pedig Rézkígyó (S. Georgiev) szerezte meg.

A lovasoknál a nap legjobban a Stanislav Georgievnek sikerült, aki három nyerőt is lovagolt. Mindhárom győztes Kovács Sándor idomítottja volt, így ő is elkönyvelhet magának egy triplát. Georgiev nagyszerű teljesítménye különösen annak fényében ér sokat, hogy a ranglistavezető Varga Zoltánnak nem sikerült vasárnap nyernie, így a bolgár fiú három győzelemre megközelítette az éllovast.

A versenynap hivatalos eredménye itt olvasható: http://dragon.intrex.hu/lovi/web/lovi/GEREDMEN11-09-18.HTM

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr633242029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása