Távoszlop: 91. MAGYAR DERBY Gd-3 (HUN)

Ribárszki Sándor idomítottját Jaroslav Línek lovagolta haza, mögötte hat hosszal a tréningtárs, Alcobaca (Kerekes Károly) és a favorizált Akaba (Stanislav Georgiev) végzett.

A dobogósokat a legjobb magyar tenyésztésű ló, Mimir (Nicol Polli) és Teno (Benjamin Clös) követte a célban, megszerezve ezzel a még kiadó pénzdíjas helyeket.

A BEFAG-Flandorffer Tamás Emlékversenyben Alfkona (Tomas Bitala), a Patay Sándor Emlékversenyben Ncore (Stanislav Georgiev), a Gentleman Magazin-Buccaneer Díjban Yucca (Zdenko Smida), az OMÉK-VM Díjban pedig Kardiv (Nicol Polli) volt a legjobb, és szerezte meg a győzelmet.

A versenynapot a Sport Televízó jóvoltából sokezren követhették figyelemmel, a Totalizatőr forgalma meghaladta a 24 millió forintot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr795396674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Katalin Mária 2013.07.08. 21:40:03

AKABÁ-t favorizálom(tam) és is, de tegnap nem jött be ... elszúrta a Hármas Koronát, meg az én 30 000 Ft-os befutó nyereményemet!! :((
süti beállítások módosítása