Ügető szezonnyitó, új fogadási rendszerrel és jackpottal

Vasárnap délután hét magyar és három francia futammal kezdődik a 2013-as ügetőszezon.

A nyitónap különlegessége, hogy a játékosoknak bemutatkozik az új fogadási rendszer, amellyel a korábbiakhoz képest több új típusú játékot is kínál a Fogadásszervező.

Az első nap fogadási kínálatából érdemes kiemelni a Franciaországban nagyon népszerű Multi játékot a Prix d'Amerique futamában, amelyet 300.000 Ft jackpot tehet még népszerűbbé. Szintén a fogadási kedvet növelheti, hogy az idei évtől a Tét és a Hely játékban a nyertesek 20%-al több pénzt kapnak, mint korábban, ugyanis a Fogadásszervező mostantól a nyereményalap 85%-át fordítja nyereményre 69% helyett. A versenynap 14 órakor kezdődik. A magyar program csütörtökön este, míg a francia egy nappal később kerül fel a hivatalos honlapra, a Turf szombaton jelenik meg.

Forrás: kincsempark.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr745044430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása