Elhunyt Kerekes Gábor

2013.01.03. 00:20

A szilveszteri versenynap előtt kaptuk a hírt, hogy hosszantartó súlyos betegség után elhunyt Kerekes Gábor hazánk egyik legjelentősebb telivér tenyésztője és futtatója. Éppen akkor, amikor tenyésztői pályafutása legnagyobb sikerét Complettát ünnepelhette volna együtt több ezer lóverseny rajongóval a Kincsem Parkban.

A sárga kanca háromévesen a "Legjobb magyar tenyésztésű telivér" büszke címet érdemelte ki, miután megnyerte a Magyar Kancadíjat, a Kovács Mihály Emlékverseny - Magyar Háromévesek Nagydíját valamint a Magyar St. Leger-t.

 A galoppsport szeretetét családjának is átadta, fia Kerekes Károly a jelenkor legmagasabban jegyzett magyar zsokéja Nyugat- Európában. Kerekes Gábor temetéséről később intézkednek.

Forrás: http://www.kincsempark.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr694993376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Katalin Mária 2013.01.03. 22:06:06

Egészen elhűltem e hír olvastán: az idei (tk. most már a tavalyi) derbyn ismerkedtem meg Kerekes úrral, s nagyon le vagyok sújtva, hogy az első találkozás egyúttal az utolsó is volt!!
NUGODJON BÉKÉBEN!!
süti beállítások módosítása