Sajnálatos tény, hogy a jobb sorsra érdemes magyar lóverseny sport életében ritkán adatik meg az a lehetőség, hogy szemtől szembe összemérjük lovaink tudását a nemzetközi élvonal legjobbjaival.

Hogy ne menjünk messze a népszerűbb sportágak környékén, vajon mikor nyílik lehetőség a Debrecen, FTC vagy Újpest együttese előtt, hogy éles meccsen találkozzon mondjuk a Bundesliga aktuális bajnokcsapatával (Bayern München)? Nem sűrűn, valljuk meg. Nos, a jelenlegi legjobb képességű magyar galopp versenyló, Ostinato jövő szerdán, Berlinben élete kihívásával néz szembe, amikor egy futamban indul az idei Német Derby győztesével, Pastoriussal. Nem akármilyen megmérettetésnek nézünk tehát elébe!

De lássuk, hogyan kikből is áll a mezőny, amely október 3-án, szerdán elstartol a Preis der Deutschen Enheit (Group III.) futamában:

Folytatás: http://www.hatharom.hu/blog/zsoke-klub

A bejegyzés trackback címe:

https://tavoszlop.blog.hu/api/trackback/id/tr14810103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása